Mew-foorumi

xDmegalol[sensuroitu]
 
PääsivuPääsivu  GalleriaGalleria  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Säännöt!!!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mew master
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
avatar

Viestien lukumäärä : 100
Join date : 13.07.2008
Ikä : 23
Paikkakunta : ....

ViestiAihe: Säännöt!!!   To Loka 16, 2008 6:16 pm

Käyttäjätunnuksen luominen:
-Luo itsellesi vain yksi käyttäjätunnus. Ylimääräiset käyttäjätunnukset tullaan poistamaan ilman ennakkovaroitusta!

Käyttäjätietojen salaus:
-Älä koskaan anna käyttäjätunnustasi muiden käyttöön. Foorumin ylläpitäjät eivät koskaan kysy sinulta käyttäjätunnustasi tai salasanaasi (me näemme ne tarvittaessa kysymättäkin), joten älä koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille!
-Jos olet alle 18-vuotias, älä koskaan ilmoita foorumilla koko nimeäsi tai kotiosoitettasi! 18 vuotta täyttäneet jäsenet voivat ilmoittaa tietonsa omalla vastuulla. Koskaan ei voi tietää, millaisia hämärähemmoja internetissä liikkuu, joten on parempi olla varuillaan.

Muiden foorumin jäsenien kunnioittaminen:
-Älä kirjoita asiattomia, kirosanoja sisältäviä tai muutoin lasten silmille soveltumattomia viestejä. Tällaiset viestit tullaan poistamaan välittömästi ja toistuvassa tapauksessa käyttäjätilisi tullaan jäädyttämään määräajaksi ilman ennakkovaroitusta.
-Älä hauku, mustamaalaa tai muulla tavoin halvenna muita käyttäjiä! Toistuvassa tapauksessa käyttäjätilisi tullaan jäädyttämään määräajaksi ilman ennakkovaroitusta.
-Älä vastaa asiattomiin viesteihin asiattomuuksilla, vaan raportoi asiaton viesti foorumin Admineille tai Moderaattoreille. Tällöin asiaton viesti voidaan poistaa keskustelua häiritsemästä sen sijaan, että foorumilla alkaisi täysin tarpeeton sanasota.

Netiketti eli hyvien tapojen mukainen käyttäytyminen:
-Kun olet luomassa uutta ketjua, tarkista ensin foorumin hakutoiminnolla, onko vastaava ketju jo olemassa. Jos sellainen löytyy, lisää oma juttusi jo olemassa olevaan ketjuun täysin uuden aiheen perustamisen sijaan. Tämä vähentää tarpeettomia viestiketjuja foorumilta ja nopeuttaa foorumin toimintaa.
-Kun olet tekemässä uutta ketjua, luo se aina oikealle aihealueelle. Väärälle aihealueelle luodut ketjut saatetaan siirtää tai poistaa kokonaan ilman ennakkovaroitusta.
-Älä lähetä turhia (esim. "Juuri niin", "Häh?", "Ok."), todella lyhyitä (esimerkiksi pelkän hymiön sisältävä viesti) tai aiheeseen kuulumattomia (nk. trollaus) vastauksia ketjuihin. Tällaiset viestit tullaan poistamaan foorumilta välittömästi.
-Älä kirjoita monta kertaa peräkkäin samaan viestiketjuun. Jos jotain jäi sanomatta, käytä uusimmassa viestissäsi olevaa "muokkaa"-komentoa.

- Ulkopuolisten sivujen mainostaminen kaupallisessa tarkoituksessa on kielletty niin ketjuissa kuin signaturessakin.
- Älä aloita ketjua vain mainostaaksesi toista sivua. Omassa signaturessa oman fanisivun mainostaminen on kuitenkin sallittu. Myös ohjaaminen toiselle sivulle esim. neuvonta tarkoituksessa on täysin ok.

Netiketti eli hyvien tapojen mukainen käyttäytyminen:
-Vältä liiallista hymiöiden käyttöä!
-Vältä liiallista huuto-, kysymys- ja erikoismerkkien käyttöä viesteissäsi!
-Älä laita tekstisi sekaan väliin tarpeetonta määrää tyhjiä rivejä tai viestisi saatetaan poistaa moderaattorien toimesta, koska se vie niin paljon turhaa tilaa
-Älä kirjoita koko viestiäsi yhteen pötköön ilman välimerkkejä tai se saatetaan poistaa moderaattorien toimesta epäselkeytensä vuoksi

Netiketti eli hyvien tapojen mukainen käyttäytyminen:
-ÄLÄ MIELELLÄÄN KIRJOITA VIESTIÄSI KOKONAAN ISOILLA KIRJAIMILLA, SILLÄ SE TULKITAAN SEKÄ LAISKAKSI KIRJOITTAMISEKSI (= et viitsi ottaa caps lockia pois pohjasta, toisin kuin muut foorumin jäsenet) SEKÄ HUUTAMISEKSI. Jos tällaista tapahtuu kerran tai kaksi, moderaattorit huomauttavat asiasta. Jos jatkat isolla kirjoittamista senkin jälkeen, moderaattorit poistavat kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoittamasi viestit ilman ennakkovaroitusta, kunnes opit kirjoittamaan normaalisti.
-ÄlÄ kIrJoItA vIeStEjÄ tÄhÄn TaPaAn, KoSkA sE nÄyTtÄä TyHmÄlTä. Moderaattorit poistavat tälläiset viestit välittömästi ilman ennakkovaroitusta.

- Ulkopuolisten sivujen mainostaminen kaupallisessa tarkoituksessa on kielletty niin ketjuissa kuin signaturessakin.
- Älä aloita ketjua vain mainostaaksesi toista sivua. Omassa signaturessa oman fanisivun mainostaminen on kuitenkin sallittu. Myös ohjaaminen toiselle sivulle esim. neuvonta tarkoituksessa on täysin ok.

Siinä

_________________
www.weedle.org
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.weedle.org
 
Säännöt!!!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Mew-foorumi :: Kaikkea :: Säännöt-
Siirry: