Mew-foorumi

xDmegalol[sensuroitu]
 
PääsivuPääsivu  GalleriaGalleria  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mew master
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
avatar

Viestien lukumäärä : 100
Join date : 13.07.2008
Ikä : 23
Paikkakunta : ....

ViestiAihe: Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)   To Heinä 17, 2008 4:42 pm

Tossa! Very Happy

Mewtwo (Fire Red/Leaf Green)
Ennen kuin pääset yrittämään Mewtwon nappaamista sinun pitää olla päässyt Pokemon-liiga vähintäänkin kerran läpi, sinulla pitää olla National Dex saatuna ja Network Machine korjattuna One Islandilla. Muista ottaa mukaasi myös Pokemonit jotka osaavat Surf ja Rock Mash TM-liikkeet. Tämän jälkeen suunnista Cerulean Cityyn. Cerulean Citystä lähde pohjoiseen ja ylitä Nugget Bridge, heti tämän jälkeen käänny vasemmalla olevalle ruohikolle ja käytä Surfia surfateksesi ruohikon vieressä olevaa jokea pitkin Cerulean Cavelle, joka tunnetaan myös Unknown Dungeonina. Mene sisään luolaan. Kävele eteenppäin niin kauan kunnes joudut käyttämään Surfia. Surfaa niin kauan kunnes vastaasi tulee toinen mahdollisuus nousta maihin. Mene tästä oikealle ja jatka niin kauan kunnes vastaasi tulee maihinnoususi jälkeen toiset rappuset, älä siis välitä ensimmäisistä rappusista jotka tulevat vastaan. Toisessa kerroksessa lähde kävelemään vasemmalle niin pitkään kunnes pääset kääntymään alas, käänny alas ja pian polku risteytyy kolmeen suuntaan. Valitse poluista oikeanpuoleisin ja jatka sitä seuraaville portaille, joita pitkin olet taas ensimmäisessä kerroksessa. Nyt mene heti seuraavia portaita ylös ja saavut kerrokseen jossa Mewtwo on. Jatka polkua vain niin kauan kunnes joudut käyttämään taas Surfia ja surfaa Mewtwon luokse. Mewtwo on tasolla 70.


Mew (Emerald)
Päästäksesi Faraway Island nimiselle saarelle, jolta voit napata Mewin, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Old Sea Chart-niminen kartta Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Old Sea Chartin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu, voitettuasi vähintään viisi salimerkkiä, menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Lilyc
ove Cityn satamaan ja näytettyäsi Old Sea Chartia sinut viedään veneellä Faraway Islandille. Kulje saaren läpi kunnes saavut aukiolle, jolla Mew on. Nyt sinun pitää leikkiä Mewin kanssa hippaa, jotta pääsisit taistelemaan sitä vastaan. Mew on tasolla 30.


Raikou (Fire Red/Leaf Green)
Jotta voisit napata tämän legendaarisen koiran tulee sinun valita pelin alussa aloitus-Pokemoniksesi Squirtle. Päästyäsi Pokemon-liigan läpi ensimmäisen kerran ja hankittuasi National Dexin lähtee Raikou kulkemaan pitkin Kantoa. Nyt aina kun poistut talosta, menet sisään taloon, lennät jonnekkin tai vaihdat Routea myös Raikou vaihtaa sijaintiaan, jota et voi nähdä mistään ennen kuin olet nähnyt sen ensimmäistä kertaa, sen jälkeen voit seurata Raikou liikkeitä Pokedexistä. Helppo tapa napata Raikou on kouluttaa jokin sellainen Pokemon, joka estää pakenemisen jollakin tavalla, tasolle 50 ja pistää se tiimisi ensimmäiseksi, jonka jälkeen hankkiudu samalle Routelle Raikoun kanssa ja käytä Repeliä ja jos alueella ei ole tavattavissa 50 tai korkeampi tasoisia Pokemoneja seuraava vastaasi tuleva Pokemon on Raikou. Tai käytä heti ensitapaamisessa jo Master Ball. Raikou on tasolla 50.


Entei (Fire Red/Leaf Green)
Jotta voisit napata tämän legendaarisen koiran tulee sinun valita pelin alussa aloitus-Pokemoniksesi Bulbasaurin. Päästyäsi Pokemon-liigan läpi ensimmäisen kerran ja hankittuasi National Dexin lähtee Entei kulkemaan pitkin Kantoa. Nyt aina kun poistut talosta, menet sisään taloon, lennät jonnekkin tai vaihdat Routea myös Entei vaihtaa sijaintiaan, jota et voi nähdä mistään ennen kuin olet nähnyt sen ensimmäistä kertaa, sen jälkeen voit seurata Entein liikkeitä Pokedexistä. Helppo tapa napata Entei on kouluttaa jokin sellainen Pokemon, joka estää pakenemisen jollakin tavalla, tasolle 50 ja pistää se tiimisi ensimmäiseksi, jonka jälkeen hankkiudu samalle Routelle Entein kanssa ja käytä Repeliä ja jos alueella ei ole tavattavissa 50 tai korkeampi tasoisia Pokemoneja seuraava vastaasi tuleva Pokemon on Entei. Tai käytä heti ensitapaamisessa jo Master Ball. Entei on tasolla 50.


Suicune (Fire Red/Leaf Green)
Jotta voisit napata tämän legendaarisen koiran tulee sinun valita pelin alussa aloitus-Pokemoniksesi Charmanderin. Päästyäsi Pokemon-liigan läpi ensimmäisen kerran ja hankittuasi National Dexin lähtee Suicune kulkemaan pitkin Kantoa. Nyt aina kun poistut talosta, menet sisään taloon, lennät jonnekkin tai vaihdat Routea myös Suicune vaihtaa sijaintiaan, jota et voi nähdä mistään ennen kuin olet nähnyt sen ensimmäistä kertaa, sen jälkeen voit seurata Suicune liikkeitä Pokedexistä. Helppo tapa napata Suicune on kouluttaa jokin sellainen Pokemon, joka estää pakenemisen jollakin tavalla, tasolle 50 ja pistää se tiimisi ensimmäiseksi, jonka jälkeen hankkiudu samalle Routelle Suicunen kanssa ja käytä Repeliä ja jos alueella ei ole tavattavissa 50 tai korkeampi tasoisia Pokemoneja seuraava vastaasi tuleva Pokemon on Suicune. Tai käytä heti ensitapaamisessa jo Master Ball. Suicune on tasolla 50.


Lugia (Fire Red/Leaf Green)
Päästäksesi Navel Rock nimiselle saarelle, jolta voit napata Lugian, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Mystery Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Mystery Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Vermilion Cityn satamaan ja näytettyäsi Mystery Ticketiä sinut viedään veneellä Navel Rockille. Navel Rock-saarella on vain yksi luola, mene sisään luolaan ja kävele eteenpäin kunnes luola haarautuu oikealle ja vasemmalle. Mene vasemmalle ja laskeudu portaita alas ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Lugia.


Lugia (Emerald)
Päästäksesi Navel Rock nimiselle saarelle, jolta voit napata Lugian, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Mystery Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Mystery Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu, voitettuasi vähintään viisi salimerkkiä, menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Lilycove Cityn satamaan ja näytettyäsi Mystery Ticketiä sinut viedään veneellä Navel Rockille.Navel Rock-saarella on vain yksi luola, mene sisään luolaan ja kävele eteenpäin kunnes luola haarautuu oikealle ja vasemmalle. Mene vasemmalle ja laskeudu portaita alas ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Lugia.


Ho-oh (Fire Red/Leaf Green)
Päästäksesi Navel Rock nimiselle saarelle, jolta voit napata Ho-ohin, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Mystery Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Mystery Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Vermilion Cityn satamaan ja näytettyäsi Mystery Ticketiä sinut viedään veneellä Navel Rockille. Navel Rock-saarella on vain yksi luola, mene sisään luolaan ja kävele eteenpäin kunnes luola haarautuu oikealle ja vasemmalle. Mene oikealle ja kiipeä portaita ylös ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Ho-oh.


Ho-oh (Emerald)
Päästäksesi Navel Rock nimiselle saarelle, jolta voit napata Ho-ohin, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Mystery Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Mystery Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu, voitettuasi vähintään viisi salimerkkiä, menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Lilycove Cityn satamaan ja näytettyäsi Mystery Ticketiä sinut viedään veneellä Navel Rockille.Navel Rock-saarella on vain yksi luola, mene sisään luolaan ja kävele eteenpäin kunnes luola haarautuu oikealle ja vasemmalle. Mene oikealle ja kiipeä portaita ylös ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Ho-oh.


Celebi
Ei ole saatavilla mistään Pokemon-pelistä tällä hetkellä.

Latias (Sapphire)
Jotta voisit napata tämän legendaarisen Pokemonin sinun tarvitsee olla päässyt Pokemon-liigan vähintäänkin kerran läpi. Kun ensimmäisen kerran olet vetänyt liigan läpi ja poistut huoneestasi huomaat alakerrassa olevan TV:n vilkkuvan ja isäsi juteltua sinulle mene katsomaan mitä TV:ssä kerrotaan. Huomaat että siellä puhutaan jostakin oudosta punaisesta Pokemonista joka lentelee ympäri Hoennia, se on Latias. Nyt aina kun poistut talosta, menet sisään taloon, lennät jonnekkin tai vaihdat Routea myös Latias vaihtaa sijaintiaan, jota et voi nähdä mistään ennen kuin olet nähnyt sen ensimmäistä kertaa, sen jälkeen voit seurata Latiasin liikkeitä Pokedexistä. Kun olet tavannut Latiasin ensimmäistä kertaa on aika hankkia Pokemon joka estää pakenemisen, hyviä vaihtoehtoja ovat Mean Lookilla varustetut Golbat, Crobat tai Dusclops tai sitten Abilityllaan pakenemisen estävä Wobbuffet ja kouluttaa se tasolle 40. Varaa mukaasi myös Repelejä. Hankkiudu Latiasin kanssa samalle Routelle ja pistä hankkimasi pakenemisen estävä Pokemon ensimmäiseksi tiimissäsi ja käytä Repeliä. Jos alueella ei ole tavattavissa Pokemoneja jotka olisivat korkeammalla tasolla kuin 40 seuraava Pokemon jonka kohtaat on Latias. Latias on tasolla 40.


Latias (Ruby)
Latias on saatavilla Ruby-versiossa vain Eon Ticketillä, jonka voi saada Nintendon järjestämästä tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Eon Ticketin sinun pitää aktivoida Mystery Events. Mystery Eventsin aktivoiminen tapahtuu seuraavasti: Voitettuasi viisi salimerkkiä mene Petalburg Cityn Pokemon Centerin tietokoneen vieressä seisovan miehen luokse, kun hän kysyy haluatko tehdä uuden profiilin vastaa myöntyvästi. Kirjoita ruudulle lause: "Mystery Event Is Exciting" ja mies sanoo sinun olevan nyt Mystery Event Clubin virallinen jäsen jonka jälkeen voit vastaanottaa Eon Ticketin. Mutta ennen kuin pääset Southern Islandille yrittämään Latiosin nappaamista pitää sinun olla vetänyt Pokemon-liiga vähintäänkin kerran läpi. Vastaanotettuasi Eon Ticketin peliisi hae se Normanilta Petalburg Cityn salilta ja mene Lilycove Cityn satamaan ja näytä lippuasi siellä ja laivan kapteeni vie sinut Southern Islandille, jolta voit pyydystää tasolla 50 olevan Latiasin. Muista tallentaa ennen kuin haastat Latiasin, sillä jos vahingossa tapat Latiasin voit aina käynnistää pelisi uudelleen. Eon Ticket oli jaossa Suomessa 20.2.2004. (Huom. Eon Tickettiä ei voi käyttää samassa pelissä kuin kerran)

Latias (Emerald)
Kun olet ensimmäisen kerran päässyt Pokemon-liigan läpi ja menet talosi alakertaan näet television välkkyvän, mene katsomaan sitä. Kun olet näin tehnyt sinulta kysytään minkä värinen televisiossa mainittu legendaarinen Pokemon oli. Jos haluat Latiasin olevan napattavissa ilman Eon Ticketiä valitse väriksi "Red" eli punainen, jos taas haluat napata sen Southern Islandiltä valitse "Blue" eli sininen. Jos valitsit "Red" siirryt Latiasin Ruby-version nappausohjeisiin, jos valitsit "Blue" siirry Latiasin Sapphire-version nappausohjeisiin.

Latios (Ruby)
Jotta voisit napata tämän legendaarisen Pokemonin sinun tarvitsee olla päässyt Pokemon-liigan vähintäänkin kerran läpi. Kun ensimmäisen kerran olet vetänyt liigan läpi ja poistut huoneestasi huomaat alakerrassa olevan TV:n vilkkuvan ja isäsi juteltua sinulle mene katsomaan mitä TV:ssä kerrotaan. Huomaat että siellä puhutaan jostakin oudosta sinisestä Pokemonista joka lentelee ympäri Hoennia, se on Latios. Nyt aina kun poistut talosta, menet sisään taloon, lennät jonnekkin tai vaihdat Routea myös Latios vaihtaa sijaintiaan, jota et voi nähdä mistään ennen kuin olet nähnyt sen ensimmäistä kertaa, sen jälkeen voit seurata Latiosin liikkeitä Pokedexistä. Kun olet tavannut Latiosin ensimmäistä kertaa on aika hankkia Pokemon joka estää pakenemisen, hyviä vaihtoehtoja ovat Mean Lookilla varustetut Golbat, Crobat tai Dusclops tai sitten Abilityllaan pakenemisen estävä Wobbuffet ja kouluttaa se tasolle 40. Varaa mukaasi myös Repelejä. Hankkiudu Latiosin kanssa samalle Routelle ja pistä hankkimasi pakenemisen estävä Pokemon ensimmäiseksi tiimissäsi ja käytä Repeliä. Jos alueella ei ole tavattavissa Pokemoneja jotka olisivat korkeammalla tasolla kuin 40 seuraava Pokemon jonka kohtaat on Latios. Latios on tasolla 40.


Latios (Sapphire)
Latios on saatavilla Sapphire-versiossa vain Eon Ticketillä, jonka voi saada Nintendon järjestämästä tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Eon Ticketin sinun pitää aktivoida Mystery Events. Mystery Eventsin aktivoiminen tapahtuu seuraavasti: Voitettuasi viisi salimerkkiä mene Petalburg Cityn Pokemon Centerin tietokoneen vieressä seisovan miehen luokse, kun hän kysyy haluatko tehdä uuden profiilin vastaa myöntyvästi. Kirjoita ruudulle lause: "Mystery Event Is Exciting" ja mies sanoo sinun olevan nyt Mystery Event Clubin virallinen jäsen jonka jälkeen voit vastaanottaa Eon Ticketin. Mutta ennen kuin pääset Southern Islandille yrittämään Latiosin nappaamista pitää sinun olla vetänyt Pokemon-liiga vähintäänkin kerran läpi. Vastaanotettuasi Eon Ticketin peliisi hae se Normanilta Petalburg Cityn salilta ja mene Lilycove Cityn satamaan ja näytä lippuasi siellä ja laivan kapteeni vie sinut Southern Islandille, jolta voit pyydystää tasolla 50 olevan Latiosin. Muista tallentaa ennen kuin haastat Latiosin, sillä jos vahingossa tapat Latiosin voit aina käynnistää pelisi uudelleen. Eon Ticket oli jaossa Suomessa 20.2.2004. (Huom. Eon Tickettiä ei voi käyttää samassa pelissä kuin kerran)

Latios (Emerald)
Kun olet ensimmäisen kerran päässyt Pokemon-liigan läpi ja menet talosi alakertaan näet television välkkyvän, mene katsomaan sitä. Kun olet näin tehnyt sinulta kysytään minkä värinen televisiossa mainittu legendaarinen Pokemon oli. Jos haluat Latiosin olevan napattavissa ilman Eon Ticketiä valitse väriksi "Blue" eli sininen, jos taas haluat napata sen Southern Islandiltä valitse "Red" eli punainen. Jos valitsit "Blue" siirryt Latiosin Ruby-version nappausohjeisiin, jos valitsit "Red" siirry Latiosin Sapphire-version nappausohjeisiin.

_________________
www.weedle.org
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.weedle.org
Mew master
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
avatar

Viestien lukumäärä : 100
Join date : 13.07.2008
Ikä : 23
Paikkakunta : ....

ViestiAihe: Lisäyksiä   To Heinä 17, 2008 4:46 pm

Lisäyksiä! Very Happy

Kyogre (Sapphire)
Kyogre on saatavilla vain Pokemon Sapphire- ja Emerald-versiossa.
Tämän Pokemonin joudut kohtaamaan jo ennen kuin voit haastaa Sootopolis Cityn salivalmentaja Wallacen. Kun saavut Routelle 121 mene käymään Mt. Pyrellä mene torniin sisään ja lähde kävelemään vasemmalle ja vastaasi tulee ovi josta pääsee ulos, mene siitä ja lähde kulkemaan rinnettä ylös ja vastaasi tulee muutama Team Aquan jäsen jotka haastavat sinut. Voita heidät ja jatka matkaa huipulle jossa tapaat Team Aquan johtajan Archien ja kaksi vanhusta, joilta Archie on varastanut Red Orbin jonka pitäisi herättää unesta muinaisen legendaarisen Pokemonin, Kyogren. Haasta Archie ja voita hänet ja hän lähtee karkuun Red Orbin kanssa. Kun hän on mennyt antaa toinen vanhuksista sinulle Blue Orbin toivoen että estät Archien katalan juonen. Nyt lähde kohti Lilycove Cityä. Kun olet ajanut Team Aquan pois Lilycove Citystä he pakenevat veden alaiseen luolaan Routelle 128 jonne pääset käyttämällä Diveä jota voi käyttää kun on voittanut Mossdeep Cityn salijohtajat. Mene Routelle 128 kohtaan jossa voi käyttää Diveä. Käytä Diveä ja etsi veden alta luola, mene sinne sisään jos luolan pohjassa on sukellusvene olet tullut oikeaan paikkaan. Nouse pintaan ja taistele tiesi Team Aquan johtajan Archien luokse, muistaakseni matkalla Archien luokse tarvitset myös HM-liikettä Strengthiä. Kun saavut Archien luo hän haastaa sinut otteluun, piekse hänet ja yhtäkkiä Archien Red Orb alkaa loistaa ja Kyogre herää unestaan ja pakenee luolaan Sootopolis Cityyn. Kun olette saapuneet jälleen meren pinnalle on kaikkialla alkanut satamaan paljon joten lähde surfaamaan Sootopolis Cityyn. Kun saavut Sootopolis Cityyn mene vasemmalle puolen kaupunkia ja lähde kävelemään ylös kaupunkiin. Pian sinun pitäisi huomata Stevenin ja Wallacen seisoskelevan keskellä katua, puhu heille ja he vievät sinut Cave of Originin sisään käynnille ja toivovat että nappaat Kyogren tai voitat sen. Kulje läpi luolan ja saavut pian huoneeseen jossa Kyogre lepää pienessä vesi altaassa, mene Kyogren eteen ja Blue Orbisi alkaa loistamaan ja tasolla 45 oleva Kyogre hyökkää kimppuusi.


Groudon (Ruby)
Groudon on saatavilla vain Pokemon Ruby- ja Emerald-versiossa.
Tämän Pokemonin joudut kohtaamaan jo ennen kuin voit haastaa Sootopolis Cityn salivalmentaja Wallacen. Kun saavut Routelle 121 mene käymään Mt. Pyrellä mene torniin sisään ja lähde kävelemään vasemmalle ja vastaasi tulee ovi josta pääsee ulos, mene siitä ja lähde kulkemaan rinnettä ylös ja vastaasi tulee muutama Team Magman jäsen jotka haastavat sinut. Voita heidät ja jatka matkaa huipulle jossa tapaat Team Magman johtajan Maxie ja kaksi vanhusta, joilta Maxie on varastanut Blue Orbin jonka pitäisi herättää unesta muinaisen legendaarisen Pokemonin, Groudonin. Haasta Maxie ja voita hänet ja hän lähtee karkuun Blue Orbin kanssa. Kun hän on mennyt antaa toinen vanhuksista sinulle Red Orbin toivoen että estät Maxien katalan juonen. Nyt lähde kohti Lilycove Cityä. Kun olet ajanut Team Magman pois Lilycove Citystä he pakenevat veden alaiseen luolaan Routelle 128 jonne pääset käyttämällä Diveä jota voi käyttää kun on voittanut Mossdeep Cityn salijohtajat. Mene Routelle 128 kohtaan jossa voi käyttää Diveä. Käytä Diveä ja etsi veden alta luola, mene sinne sisään jos luolan pohjassa on sukellusvene olet tullut oikeaan paikkaan. Nouse pintaan ja taistele tiesi Team Magman johtajan Maxien luokse, muistaakseni matkalla Maxien luokse tarvitset myös HM-liikettä Strengthiä. Kun saavut Maxien luo, hän on juuri herättämässä Groudonin kun hän huomaa sinut ja haastaa sinut otteluun, piekse hänet ja yhtäkkiä Maxien Blue Orb alkaa loistaa ja Groudon herää unestaan ja pakenee luolaan Sootopolis Cityyn. Kun olette saapuneet jälleen meren pinnalle on kaikkialla alkanut aurinko porottamaan oikein kunnolla joten lähde surfaamaan Sootopolis Cityyn. Kun saavut Sootopolis Cityyn mene vasemmalle puolen kaupunkia ja lähde kävelemään ylös kaupunkiin. Pian sinun pitäisi huomata Stevenin ja Wallacen seisoskelevan keskellä katua, puhu heille ja he vievät sinut Cave of Originin sisään käynnille ja toivovat että nappaat Groudonin tai voitat sen. Kulje läpi luolan ja saavut pian huoneeseen jossa Groudon lepää pienessä kuopassa joka on täynnä laavaa, mene Groudonin eteen ja Red Orbisi alkaa loistamaan ja tasolla 45 oleva Groudon hyökkää kimppuusi.


Rayquaza (Ruby/Sapphire)
Tämän Pokemonin voit napata vasta kun olet piessyt Elite Fourin. Päästäksesi Rayquazan luokse tarvitset Mach Biken. Lennä Pacifidlog Towniin ja lähde surffaamaan oikealle PokeCenteristä, kun vastaasi tulee kiviä mene niitten vierusta pitkin ja pian sinun pitäisi suunnata ylöspäin ja näet edessäsi tornin se on Sky Pillar. Mutta päästäksesi sisään torniin mene edessäsi olevasta luolasta sisään ja sen läpi niin pääset kallion huipulle jolla on sisäänkäynti Sky Pillariin. Mene kerros kerrokseltaan seuraavasti:
Ensimmäinen kerros: Mene vai käytävää pitkin ovelle joka vie sinut seuraavaan kerrokseen
Toinen kerros: Mene askel vasemmalle ja hyppä pyöräsi kyytiin ja lähde ajamaan oikealle vähän matkaa ja sitten alaspäin jossa on lattiaan joka hajuaa alta jos jäät seisomaan sille tai menet siitä yli liian hiljaa. Mene niin alas kuin mahdollista ja niin paljon oikealle kuin pystyt ja ota kunnon vauhti ja lähde ajamaan oikealle kun olet ajanut siinä olevien lahojen kohtien ohi ja mene taaksepäin niin paljon kuin pystyt ota vauhtia aja vasemmalle käänny vauhdissa ylös sitten vähän oikealle ja taas ylös ja mene ovesta sisään
Kolmas kerros: suunnilleen samanlainen kuin ensimmäinen kerroskin eli ei lahoja lautoja. Mene vain oikealla olevasta ovesta sisään.
Neljäs kerros: Mene kaksi ruutua vasemmalle ota vauhtia ja aja oikealle käänny alas ja aja toisiksi alimpaan ruutuun mutta älä pysähdy vaan käänny vasemmalle ja jatka niin kauan kunnes osut kiveen älä pysähdy siinäkään tai vauhtisi ei riitä, käänny ylös ja sitten ihan ylhäällä käänny oikealle mutta pysähdy jommankumman vierekkäin olevan pettävän lattian kohdalla ja tiput takaisin kolmanteen kerrokseen.
Kolmas kerros II: Mene ovesta sisään, helppoa?
Neljäs kerros II: Mene vasemmalla olevasta ovesta ylöspäin.
Viides kerros: Mene käytävää pitkin oikealla olevalle ovelle.
Kuudes kerros: Kävelet vain portaita ylös ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Rayquaza.

Rayquaza (Emerald)
Emerald-versiossa Rayquaza on mahdollista napata jo ennen Elite Fourin voittamista. Kun Team Magma on herättänyt Groudonin unestaan ja Team Aqua puolestaan Kyogren mene Sootopolis Cityyn. Saavuttuasi kaupunkiin alkaa animaatio Groudonin ja Kyogren välisestä ottelusta. Animaation päätyttä surfaa saaren vasemmalle puolelle ja puhu siellä Stevenille, ja hän vie sinut Cave of Origin-luolan ovelle ja pyytää sinua menemään luolaan ja etsimään Wallace nimistä miestä. Wallace kertoo sinulle kolmannesta muinaisesta Pokemonista, Rayquazasta, ja kysyy sattuisitko tietämään missä se on. Valitse vaihtoehdoista "Sky Pillar" ja mene tämän jälkeen Pacifidlog Towniin ja lähde surfaamaan sieltä oikealle PokeCenteristä, kun vastaasi tulee kiviä mene niitten vierusta pitkin ja pian sinun pitäisi suunnata ylöspäin ja näet edessäsi tornin se on Sky Pillar. Kun saavut Sky Pillarin juurelle Wallace tulee puhumaan sinulle, tämän jälkeen mene sisälle itse torniin. Kiipeä tornin ylinpään kerrokseen josta löydät Rayquazan. Lähestyessä Rayquazaa se kuitenkin lentää pois, mene takaisin Sootopolis Cityyn ja jälleen näet animaation Groudonin ja Kyogren taistelusta, mutta tällä kertaa Rayquaza keskeyttää taistelun ja ajaa Groudonin ja Kyogren pois. Nyt lennä takaisin Pacifidlog Towniin ja surfaa jälleen Sky Pillarin luo ja mene ovesta sisään.
Ensimmäinen kerros: Mene vai käytävää pitkin ovelle joka vie sinut seuraavaan kerrokseen.
Toinen kerros: Mene askel vasemmalle ja hyppä pyöräsi kyytiin ja lähde ajamaan oikealle vähän matkaa ja sitten alaspäin jossa on lattiaan joka hajuaa alta jos jäät seisomaan sille tai menet siitä yli liian hiljaa. Mene niin alas kuin mahdollista ja niin paljon oikealle kuin pystyt ja ota kunnon vauhti ja lähde ajamaan oikealle kun olet ajanut siinä olevien lahojen kohtien ohi ja mene taaksepäin niin paljon kuin pystyt ota vauhtia aja vasemmalle käänny vauhdissa ylös sitten vähän oikealle ja taas ylös ja mene ovesta sisään
Kolmas kerros: suunnilleen samanlainen kuin ensimmäinen kerroskin eli ei lahoja lautoja. Mene vain oikealla olevasta ovesta sisään.
Neljäs kerros: Mene kaksi ruutua vasemmalle ota vauhtia ja aja oikealle käänny alas ja aja toisiksi alimpaan ruutuun mutta älä pysähdy vaan käänny vasemmalle ja jatka niin kauan kunnes osut kiveen älä pysähdy siinäkään tai vauhtisi ei riitä, käänny ylös ja sitten ihan ylhäällä käänny oikealle mutta pysähdy jommankumman vierekkäin olevan pettävän lattian kohdalla ja tiput takaisin kolmanteen kerrokseen.
Kolmas kerros II: Mene ovesta sisään, helppoa?
Neljäs kerros II: Mene vasemmalla olevasta ovesta ylöspäin.
Viides kerros: Mene käytävää pitkin oikealla olevalle ovelle.
Kuudes kerros: Kävelet vain portaita ylös ja siellä sinua odottaa tasolla 70 oleva Rayquaza.


Jirachi (Channel)
Tämän Legendaarisen Pokemonin voi hankkia vain Pokemon Channel-nimisestä Nintendo Game Cube pelistä, se tapahtuu seuraavasti: Nähtyäsi Pichu Bros-animaation kokonaan Star Projectorin kautta Camp Starlightissa, ilmestyy Options-valikon ??? tilalle teksti JIRACHI. Tästä vaihtoehdosta voit lähettää Jirachin Pokemon Ruby/Sapphire-pelikasettiisi käyttämällä NINTENDO GAMECUBE Game Boy Advance™-kaapelia. Kun lataat Jirachia pelikasettiisi sinulla saa olla mukanasi korkeintaan 5 Pokemonia.


Deoxys (Fire Red/Leaf Green)
Päästäksesi Birth Island nimiselle saarelle, jolta voit napata Deoxysin, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Aurora Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Aurora Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Vermilion Cityn satamaan ja näytettyäsi Aurora Ticketiä sinut viedään veneellä Birth Islandille. Birht Islandilla kävele aukiolle jonka keskellä on musta kolmio. Mene kolmion luokse ja paina A-näppäintä, nyt kolmio vaihtaa paikkaa ja sinun on mentävä sen luokse lyhintä reittiä. Sitä jatkuu niin kauan kunnes kolmio on aivan punainen ja tasolla 30 oleva Deoxys käy kimppuusi. Se missä muodossa Deoxys on riippuu versiosta. Aurora Ticket oli jaossa Suomessa 28.5.2005.


Deoxys (Emerald)
Päästäksesi Birth Island nimiselle saarelle, jolta voit napata Deoxysin, sinun pitää vastaan ottaa Wireless Adapterilla Aurora Ticket Nintendon tapahtumasta. Jotta voisit vastaanottaa Aurora Ticketin sinun on aktivoitava Mystery Gift, se tapahtuu, voitettuasi vähintään viisi salimerkkiä, menemällä mihin tahansa Poke Martiin ja kirjoittamalla siellä olevalle taululle lause "Link Together With All" jolloin Mystery Gift aktivoituu. Nyt mene Lilycove Cityn satamaan ja näytettyäsi Aurora Ticketiä sinut viedään veneellä Birth Islandille. Birht Islandilla kävele aukiolle jonka keskellä on musta kolmio. Mene kolmion luokse ja paina A-näppäintä, nyt kolmio vaihtaa paikkaa ja sinun on mentävä sen luokse lyhintä reittiä. Sitä jatkuu niin kauan kunnes kolmio on aivan punainen ja tasolla 30 oleva Deoxys käy kimppuusi. Se missä muodossa Deoxys on riippuu versiosta. Aurora Ticket oli jaossa Suomessa 28.5.2005.

_________________
www.weedle.org
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.weedle.org
Mew master
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
avatar

Viestien lukumäärä : 100
Join date : 13.07.2008
Ikä : 23
Paikkakunta : ....

ViestiAihe: Lisää lisäyksiä!   To Heinä 17, 2008 4:48 pm

Tossa! Very Happy

Regi-trion nappaaminen (Ruby/Sapphire)
Regien nappaamiseen tarvitset:
-Pokemonin joka osaa Surfin
-Pokemonin joka osaa Diven
-Pokemonin joka osaa Digin
-Pokemonin joka osaa Flyn
-Pokemonin joka osaa Strengthin
-Relicanth
-Wailord

Relicanthe on pyydystettävissä sukeltamalla Routeilta 124, 125 ja 126, Wailordin voi kehittää Wailmerista tasolla 40 tai napata surfaamalla tai onkimalla Routelta 129. No niin jos sinulla on nyt kaikki yllämainitut Pokemonit ja liikkeet olet valmis näiden legendaaristen pyydystykseen. Aseta Relicanth ensimmäiseksi Pokemoniksesi ja Wailord viimeiseksi, lennä Pacifidlog Towniin ja lähde surfaamaan sieltä vasemmalle pian vastaasi tulee virtoja ennen niitä surfaa niin alas kuin voit ja mene alimman virtauksen mukana niin sinun pitäisi saapua pienelle saarelle jolla on kouluttaja. Mene saaren alimpaan kohtaan ja surfaa alaspäin ja virta vie sinut päin kiveä joten sinun tarvitsee mennä ylöspäin ja ajaudut toiselle saarelle. Mene niin alas vasemmalle kuin pääset ja surffaa alaspäin siitä virrat vievät sinut paikkaan jossa on pieni virraton kohta ja siellä on 2 vs.2 ottelijapari. Surffaa niin alas vasemmalle kuin pääset ja päädyt jälleen saarelle. Mene jälleen kerran alas vasemmalle ja surffaa siitä ja päädyt saarelle jolla ei ole mitään, surffaa vasemmalta alhaalta kolmannesta ruudusta ja saavut pienelle virrattomalle alueelle jossa on pieni tumma alue käytä siinä Diveä ja surffaa ulos luolasta. Surffaa alas ja pian vastaasi tulee pieni kallio jossa on Braille-kirjoitusta. Siinä lukee "Go Up Here", nouse täsmälleen tekstin edessä pintaan. Nouset pintaan vedenalaisessa luolassa jossa on monia kiviä joissa on myös Braille-kirjoitusta. Ensimmäisen luolan muista kirjoituksista kuin viimeisenä olevasta ei kannata välittää sillä muissa kivissä on vain Braille-aakkoset järjestyksessä. Kumminkin mene ihan ylös niin että vastaasi tulee seinämä jossa on Braillea. Tekstissä lukee "Dig Here", eli käytä Dig-liikettä aivan kirjoituksen edessä, jolloin seinämään aukeaa sisäänkäynti toiseen luolaan, mene sisään. Sisällä luolassa on seitsemästä kivestä muodostuva ympyrä, kuudessa kivistä on jälleen Braillea. Viestit ovat "In this cave we have lived." "But, we sealed the Pokemon away.", "Those with courage, those with hope.", "Open a door, an eternal Pokemon waits.", "We feared it.", "We owe all to the Pokemon." ja sitten ylimmässä lukee: "First comes Relicanth. Last comes Wailord." Jos sinulla on nuo kaksi Pokemonia oikeilla paikoillaan kolme ovea avautuu ympäri Hoennin maailmaa. Nyt vain lähdet nappaamaan näitä legendaarisia Pokemoneja, mutta jottet joutuisi etsimään noita ovia ihan itse olen helpottanut hommaasi ja kerron mistä jokaisen trion jäsenen voi napata.


Regirock (Ruby/Sapphire)
Suuntaa Mauville Citystä hiekkaerämaalle ja mene ihan alas siellä ja lue Braille-teksti jossa lukee "Right, Right, Down, Down, Then, Use Strength." Eli mene kaksi askelta
oikealle, kaksi alas ja sitten käytä Strength-liikettä. Ja jos teit oikein oven pitäisi aueta luolaan, jossa Regirock odottaa nappaamistaan. Regorock on tasolla 40.


Regice (Ruby/Sapphire)
Lennä Dewford Towniin ja surffaa vasemmalle niin paljon kuin pystyt ja sitten surffaa ylös, kun saavut Routelle 105 suuntaa saarelle jolla on kouluttaja, surffaa siitä vasemmalle
mene ylös ja sisään luolasta joka oli aikaisemmin suljettu. Kävele ylös ja näet taas Braillea, siinä lukee "Stop and wait. Wait for time to pass twice.". Seiso täysin liikkumattomana
paikallasi Braille-tekstin edessä ja odota kaksi minuuttia . Kun kaksi minuuttia on kulunut ja olet ollut sen aikaa liikkumatta aukeaa luolan ovi, joka johtaa sinut Regicen luo.
Regice on tasolla 40.


Registeel (Ruby/Sapphire)
Lennä Fortree Cityyn ja lähde kävelemään oikealle mene läpi kaupungin ja päädyt Routelle 120:lle. Mene sitä pitkin kunnes saavut Routelle 121. Juuri kun olet saapunut Routelle
121 mene niin alas vasemmalle kuin pääset ja vastaasi pitäisi tulla 1x3 ruutusen multapläntin. Mene siitä ylös portaita ja lähde kävelemään ylöspäin, mene läpi pitkän ruohikon
ja toisia portaita ylös ja sinun pitäisi saapua muinaiselle haudalle jolla on Braille-viesti "With new time, hope and love,aim to the sky in the middle.". Nyt mene aukion keskelle ja
käytä Fly-liikettä ja se avaa oven Registeelin hautakammioon. Registeel on tasolla 40.Regi-trion nappaaminen (Emerald)
Regien nappaamiseen tarvitset:
-Pokemonin joka osaa Surfin
-Pokemonin joka osaa Diven
-Pokemonin joka osaa Digin
-Pokemonin joka osaa Flashin
-Pokemonin joka osaa Rock Smashin
-Relicanth
-Wailord

Relicanthe on pyydystettävissä sukeltamalla Routeilta 124 ja 126, Wailordin voi kehittää Wailmerista tasolla 40 tai napata surfaamalla Routelta 129. No niin jos sinulla on nyt kaikki yllämainitut Pokemonit ja liikkeet olet valmis näiden legendaaristen pyydystykseen. Aseta Wailord ensimmäiseksi Pokemoniksesi ja Relicanth viimeiseksi, lennä Pacifidlog Towniin ja lähde surfaamaan sieltä vasemmalle pian vastaasi tulee virtoja, ennen niitä surfaa niin alas kuin voit ja mene alimman virtauksen mukana niin sinun pitäisi saapua pienelle saarelle jolla on kouluttaja. Mene saaren alimpaan kohtaan ja surfaa alaspäin ja virta vie sinut päin kiveä, joten sinun tarvitsee mennä ylöspäin ja ajaudut toiselle saarelle. Mene niin alas vasemmalle kuin pääset ja surffaa alaspäin siitä virrat vievät sinut paikkaan jossa on pieni virraton kohta ja siellä on 2 vs.2 ottelijapari. Surffaa niin alas vasemmalle kuin pääset ja päädyt jälleen saarelle. Mene jälleen kerran alas vasemmalle ja surffaa siitä ja päädyt saarelle jolla ei ole mitään, surffaa vasemmalta alhaalta kolmannesta ruudusta ja saavut pienelle virrattomalle alueelle jossa on pieni tumma alue käytä siinä Diveä ja surffaa ulos luolasta. Surffaa alas ja pian vastaasi tulee pieni kallio jossa on Braille-kirjoitusta. Siinä lukee "Go Up Here", nouse täsmälleen tekstin edessä pintaan. Nouset pintaan vedenalaisessa luolassa jossa on monia kiviä joissa on myös Braille-kirjoitusta. Ensimmäisen luolan muista kirjoituksista kuin viimeisenä olevasta ei kannata välittää sillä muissa kivissä on vain Braille-aakkoset järjestyksessä. Kumminkin mene ihan ylös niin että vastaasi tulee seinämä jossa on Braillea. Tekstissä lukee "Dig Here", eli käytä Dig-liikettä aivan kirjoituksen edessä, jolloin seinämään aukeaa sisäänkäynti toiseen luolaan, mene sisään. Sisällä luolassa on seitsemästä kivestä muodostuva ympyrä, kuudessa kivistä on jälleen Braillea. Viestit ovat "In this cave we have lived." "But, we sealed the Pokemon away.", "Those with courage, those with hope.", "Open a door, an eternal Pokemon waits.", "We feared it.", "We owe all to the Pokemon." ja sitten ylimmässä lukee: "First comes Wailord. Last comes Relicanth." Jos sinulla on nuo kaksi Pokemonia oikeilla paikoillaan, kolme ovea avautuu ympäri Hoennin maailmaa. Nyt vain lähdet nappaamaan näitä legendaarisia Pokemoneja, mutta jottet joutuisi etsimään noita ovia ihan itse olen helpottanut hommaasi ja kerron mistä jokaisen trion jäsenen voi napata.

Regirock (Emerald)
Suuntaa Mauville Citystä hiekkaerämaalle ja mene ihan alas siellä ja lue Braille-teksti jossa lukee "Left, Left, Down, Down, Then, Use Rock Smash." Eli mene kaksi askelta
vasemmalle, kaksi alas ja sitten käytä Rock Smash-liikettä. Ja jos teit oikein oven pitäisi aueta luolaan, jossa Regirock odottaa nappaamistaan. Regorock on tasolla 40.

Regice (Emerald)
Lennä Dewford Towniin ja surffaa vasemmalle niin paljon kuin pystyt ja sitten surffaa ylös, kun saavut Routelle 105 suuntaa saarelle jolla on kouluttaja, surffaa siitä vasemmalle
mene ylös ja sisään luolasta joka oli aikaisemmin suljettu. Kävele ylös ja näet taas Braillea, siinä lukee "Stay close to the wall. Run around one lap.". Juokse luolan ympäri kerran, mutta pysy kokoajan aivan luolan seinien vieressä. Juostuasi kerran luolan ympäri aukeaa luolan ovi, joka johtaa sinut Regicen luo. Regice on tasolla 40.

Registeel (Emerald)
Lennä Fortree Cityyn ja lähde kävelemään oikealle mene läpi kaupungin ja päädyt Routelle 120:lle. Mene sitä pitkin kunnes saavut Routelle 121. Juuri kun olet saapunut Routelle
121 mene niin alas vasemmalle kuin pääset ja vastaasi pitäisi tulla 1x3 ruutusen multapläntin. Mene siitä ylös portaita ja lähde kävelemään ylöspäin, mene läpi pitkän ruohikon
ja toisia portaita ylös ja sinun pitäisi saapua muinaiselle haudalle jolla on Braille-viesti "Those who inheret our will, shine in the middle.". Nyt mene aukion keskelle ja
käytä Flash-liikettä ja se avaa oven Registeelin hautakammioon. Registeel on tasolla 40.

_________________
www.weedle.org
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://www.weedle.org
MewFreak
homotin


Viestien lukumäärä : 141
Join date : 13.07.2008
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)   Su Loka 12, 2008 8:51 pm

Kiitos! tästä oli minulle paljon hyötyä!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://mewtrio.foorumini.com
Giradiileri
Jäsen
Jäsen
avatar

Viestien lukumäärä : 54
Join date : 04.08.2008
Paikkakunta : ???

ViestiAihe: ...   Ti Loka 14, 2008 7:38 am

Niin minullekkin. (vaikka olisihan tämän nähnyt popefoorumiltakin)... Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
MewFreak
homotin


Viestien lukumäärä : 141
Join date : 13.07.2008
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)   Su Marras 09, 2008 10:23 am

Mutta tämäpäs ei olekkaan pokemon foorumi vaan mew-foorumi!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://mewtrio.foorumini.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Legendaaristen pokemonien pyydystys opas (ei DPP:n)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Mew-foorumi :: Pelit :: 3. sukupolven pokemon pelit-
Siirry: